Log in

FIBREPLEX: ontkleur, licht op, kleur en alles zonder compromissen! Vanaf november verkrijgbaar!

Het is begonnen: Eindelijk, een revolutionair product die de kapperswereld zal doen veranderen! De naam van het product zal snel op het puntje van iedereens tong liggen: FIBREPLEX. FIBREPLEX is een "bond enforcing system" dat haarbreuk drastisch zal doen verminderen tijdens ontkleur- enkleur behandelingen - tot 94%!  Fibreplex heeft geen compromissen wat de inwerktijd, kleuring of neutralisatie betreft, en is de nieuwe doorbraak tegen haabreuk!

Veel mensen herkennen deze situatie: Je wilt je haar kleuren maar je haar is onbehandelbaar en kan geen kleurbehandeling meer aan zonder dat het haar wordt geconfronteerd met extreme beschadiging.

 

Een ander bekend scenario: je wilt je haar kleuren van donker naar blond, wat de meeste kappers niet kunnen realiseren zonder het haar extreem te beschadigen. Dankzij FIBREPLEX, zullen deze scenario's tot het verleden behoren. FIBREPLEX beschermt het haar tegen haarbreuk tijdens ontkleuren, oplichten en kleuren! Zien is geloven, geef je ogen de kost en bewonder de resultaten!

 

FIBREPLEX

Log in or Sign up